Podgrzewany nóż do masła

10-07-2012

Ten zasilany na baterie nóż pozwoli ci bez trudu skorzystać z chłodnego, dopiero co wyjętego z lodówki masła. Wystarczy umieścić w nim dwie baterie AA, by uzyskać idealną temperaturę ostrza – ponad 40 stopni Celsjusza. Nóż sprawi, że idealne kawałeczki masła trafią na pieczywo, bez skrobania i poirytowania.

Produkt Warburtons został stworzony po zbadaniu jaka temperatura sprzyja łatwemu i odpowiedniemu rozprowadzaniu masła. Teraz kanapki równo posmarowane masłem będą wychodzić spod twojej ręki jedna za drugą!

Wystarczy uruchomić sprzęt przyciskiem znajdującym się na uchwycie – po jego kliknięciu włącza się wbudowana w nóż dioda i już można ruszyć z nim na masło. Obecnie produkt jest w fazie prototypu.

Poprzedni wpis:
Kolejny wpis:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *