Termometr w sztuce mięsa

09-06-2014

Taki termometr to wymarzony sprzęt każdego miłośnika świetnie przyrządzonego mięsa. Jego unikatowa forma pozwala umieścić urządzenie bezpośrednio w kawałku, zapewniając pełną kontrolę nad warunkami obróbki steku na grillu.

Zaprojektowany przez Sur La Table niemiecki produkt powstał na bazie stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego. Wystarczy umieścić termometr w mięsie i obserwować wysyłane przez niego sygnały – podwójny błysk daje znać, że uzyskaliśmy optymalną temperaturę i do jego ustąpienia należy kontynuować pieczenie. Dostępna jest pełna gama termometrów, umożliwiająca przygotowanie mało, średnio bądź mocno wypieczonego steku. Urządzenie można umyć pod bieżącą ciepłą wodą z użyciem płynu do naczyń.

Cena: $49.95

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *